Her er 3 gode bøger til iværksættere, som gerne vil starte egen virksomhed, eller som i forvejen driver egen virksomhed.

Built to sell: Creating a Business That Can Thrive Without You

Bøgen Built to Sell giver dig en masse viden om, hvordan du skaber en succesfuld virksomhed, som kan sælges og som kan fungere uden din indblanding. Bogen er nem at læse, og den er fuldt med gode guldkorn, som du helt sikkert kan bruge, hvis du driver din egen virksomhed.

Bogen tager udgangspunkt i virksomhedsjeren Alex, som ejer et mindre reklamebureau med få ansatte. Bogen følger så Alex’s hverdag med chaos og frustation, da han ikke har særlig meget styr på måden at drive sin forretning. Alex kommer så i kontakt med en dygtig forretningsmand, som har solgt flere succesfulde forretninger. Forretningsmanden giver Alex en masse gode råd, som Alex så implementerer i sit reklamebureau med stor succes.

The E-Myth Revisited: Why Most Small Business Don’t Work and What to Do About It

Denne bog er også rigtig god, da den går I dybden med hvorfor mange små virksomheden ikke virker, og hvad man så kan gøre ved det. Bogen er lige noget for dig, som er ved at starte egen virksomhed.

Der er rigtig mange virksomheder som går konkurs de første par år, og det er tit fordi at virksomhedersejeren ender med at arbejde i forretningen i stedet for at arbejde på forretningen. The E-Myth Revisisted kommer så med en masse forslag til hvordan du kan arbejde på forretningen, så du ikke ender med at skabe et job til dig selv, som du ikke kan komme ud af uden at forretningen går konkurs.

Bogen er let at læse, og den er virkelig en øjenåbner for mange små virksomhedsejer.

The Millionaire Fastlane: Crack the Code to Wealth and Live Rich for a Lifetime

Bogen The Millionaire Fastlane er lige noget for dig, som gerne vil blive klogere på, hvordan du bliver millionær hurtigst muligt.

Bogen kommer med en masse forslag på, hvilke typer af virksomheder, som er gode at starte, hvis du gerne vil tjene en masse penge hurtigt. Bogen også i dybden med hvilket mindset du bør have, hvis du virkelig gerne vil blive millionær. Forfatteren siger tingene lige ud, og det er især det, som gør bogen rigtig god. Alle kortene bliver smidt på bordet og bogen er virkelig en øjenåbner for de fleste personer.

 

3 gode bøger til iværksættere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *